Våra tjänster – vi utför legotillverkning och CNC-fräsning

Hos oss på PBH Teknik är det kundens behov som styr produktionen, det gör oss till rätt val för dig som söker kvalificerad legotillverkning! Vi är ett företag inom området kvalificerad mekanisk bearbetning som har specialiserat sig på CNC-fräsning och legotillverkning. Vi erbjuder våra kunder lönsamma helhetslösningar inom skärande bearbetning och montering för den högteknologiska industrin i Sverige och övriga Europa - allt från enskilda komponenter till hela system.

PBH Teknik’s affärsidé är att vara en leverantör och resurs i framställandet av högteknologiska produkter inom metallbearbetning och främst fleroperationsarbeten. Vår huvudinriktning är CNC-fräsning i fleroperationsmaskiner samt montering. I vår maskinpark bearbetar vi de flesta material – bland annat aluminium, titan, invar, rostfritt och plast m.m. Vår kapacitet är ca 30 000 årstimmar.

Maskinparken består utav 3-, 4- och 5-axliga fleroperationsmaskiner vars tekniska uppbyggnad erbjuder hög flexibilitet i tillverkningen och möjliggör flexibel användning både för enstycksbitar, småserier samt medelstora serier. En av våra specialkompetenser är tillverkning av tunna och instabila konstruktioner med användandet av vacuumtekniken.

Vår styrka ligger alltså i god teknisk kunskap applicerat på moderna metoder och att vi har stor omsorg om såväl arbetsprocessen som om kunden. De uppgifter som vi själva inte kan utföra erbjuder vi kunden via vårt nätverk av strategiska samarbetspartners.

PBH Teknik erbjuder alltså: tjänster inom legotillverkning och CNC-fräsning, långsiktiga affärsrelationer där kundens behov styr verksamheten, helhetslösningar och god teknisk kunskap med moderna metoder. Vi erbjuder också att vara er egen produktionsavdelning. Varmt välkommen att ta kontakt med oss när ni är i behov av våra tjänster!