Avancerad bearbetning

 

Avancerade detaljer

Kvalitetsmätning

Skärande bearbetning för den högteknologiska industrin

Välkommen till PBH Teknik AB – vi finns i teknikstaden Karlskoga och är ett företag inom området kvalificerad mekanisk bearbetning. Vi erbjuder kostnadseffektiva helhetslösningar inom skärande bearbetning och montering av enskilda komponenter för den högteknologiska industrin i Sverige och övriga Europa. Tack vare vår moderna maskinpark kan vi erbjuda högkvalitativ bearbetning i rostfritt, aluminium, titan, plast, mässing och invar.

Vi som jobbar på PBH Teknik AB har lång erfarenhet och en bred kompetens där en av våra specialiteter är tillverkning av tunna instabila konstruktioner med hjälp av vakuumteknik.

Vår maskinpark är utrustad med 3-, 4- och 5-axliga fleroperationsmaskiner som erbjuder hög flexibilitet och precision i tillverkningen. Med hjälp av dem kan vi tillverka detaljer med många olika arbetsplan med höga form- och lägeskrav. Maskinernas tekniska specifikation möjliggör flexibel användning både för enstycksbitar, småserier samt medelstora serier.

Vi på PBH Teknik arbetar alltid utifrån våra kunders krav på mångsidighet, kvalitet och leveranssäkerhet. Tack vare våra välutbildade medarbetare och högteknologiska maskinpark kan vi hjälpa dig att på ett effektivt sätt bearbeta det du behöver. Genom vår kompetens och omsorg om kunden vill vi vara det självklara valet när det kommer till mekanisk bearbetning, legotillverkning och CNC-fräsning.

Tveka inte på att ta kontakt med oss när du behöver experthjälp med bearbetning i rostfritt, aluminium, titan, plast, mässing och invar. Vi ser fram emot att kunna stå till tjänst för ert företags önskemål och behov!

  • Uppstart

    Nu är all personal tillbaka efter en välbehövlig sommar semester.

    Vi är igång med full energi och är redo för nya utmaningar under hösten.

    Läs mer

Verktyg

Produktion

Kunning personal

Avancerad maskinpark

Avancerad maskinpark